Referenser

 

-”Hej Alf och Jivan – tusen tack för vår omtumlande resa igår. Vi landade i något vi saknat. Ni plockar fint upp oss och in oss i kontakt. SåååTacksam.”

 

-”Vi kommer återkomma nästa vecka om fler tider hos er. Ni är fantastiska.”

 

-”Nu har vi mycket bättre verktyg för att kommunicera med varandra och lösa problem som uppkommer och höra och förstå varandra bättre.”

 

-”Våra timmar hos er har varit värdefulla. En investering i både vår relation och mig själv. Jag upplever att vi numera är mer måna om varandra och uppmärksamma på den andres känslor. Vi är bättre på att prata med varandra, även om det fortfarande ”låser sig” för mig ganska ofta. Det är svårt att ändra ett livslångt beteende! Men jag jobbar på det, och har ett bättre stöd och större förståelse från X än tidigare.”

 

-”Tack för detta och tack själva för igår. Det var/är starka känslor och tankar inom oss. Jag tyckte att det var väldigt bra och att ni båda var så professionella och förtroendeingivande. Det var faktiskt behagligt att gå igenom sessionen fastän mycket svårt! Tack för detta!”

 

-”Vi är mycket nöjda med våra sessioner hos er. Vi märker att det här är bra både för oss själva och för vår relation. Vi har ofta inte så mycket tid att prata och gå igenom saker i vardagen men bara den enkla övningen vi fick är välgörande och bra näring för vår gemensamma relation.”

 

-”Hej Alf och Jivan!

Jag vill tacka för ett fint möte som var över förväntan☺

Tack!”

 

-”Blir helt rörd. Jag tycker att det var ett supergivande möte vi hade och “läxorna” vi fick bifogade ska jag gå igenom redan ikväll. Energin mellan oss är helt plötsligt helt omvänd. Från destruktiv till snäll. Detta är verkligen en häftig upplevelse, och jag är väldigt tacksam för den. Nu måste vi bara jobba vidare på detta och se till att den positiva energin blir till standardenergin.

Om vi tillsammans bestämmer oss för att vara öppna för arbete så kommer det här vara en av de mest givande grejer vi går igenom tillsammans.”

 

-”Tack för ett GIVANDE möte idag! SUPERbra att ni lät det ta den tid det behövde! Det gjorde stor skillnad att både X och jag hann utveckla!”