Om oss

Vi är Alf Galfvensjö och Jivan Dios.

Vi träffades första gången en tidig kväll på Oktoberfest i München 2009 – och det var faktiskt kärlek vid första ögonkastet. Då bodde vi i varsitt land med Atlanten emellan oss (Kanada och Sverige). Ett sådant distansförhållande erbjuder många utmaningar. Den största var avståndet. Det har vi nu löst genom att leva tillsammans i Sverige (och på Kreta delar av året). Här arbetar vi sedan några år tillbaka tillsammans som parterapeuter, samtidigt som vi arbetar individuellt med att stötta människor i deras utveckling.

I vår relation har vi lärt oss att när båda parter får hjälp att bli hörda, sedda och får uttrycka de frustrationer och den smärta som kan finnas i situationen och den längtan som vill bli uppfylld i relationen, då kan vi skapa en stabil plattform av vänskap, frid, acceptans och empati för oss själva och varandra. Där kan vi mötas i en djupare förståelse för vilka vi är och vad vi behöver för att må bra i relationen och i våra egna liv. När vi når dit blir relationen en plats där vi får en djupare kontakt med både oss själva och varandra, dessutom en personlig resa för att leva mer vaket, närvarande och kraftfullt i livet.

Vi har egna djupa erfarenheter av separationer, skilsmässa, infertilitet, cancer, föräldrars död, kulturella/religiösa skillnader, språkskillnader, bonusbarn, börja en ny relation, åldersskillnader, kulturella skillnader i mans- kvinnorollen, föräldraskap, svärföräldrar med mera ... Med hjälp av kärlek, respekt, utbildning och tålamod – men framför allt med hjälp av varandra – har vi omvandlat dessa utmanande upplevelser till djupare empati och medkänsla för oss själva, varandra som ett par och andra.

Kontakt

Utbildningar: I vårt arbetet med par är det av stort värde att kunna använda olika metoder, modeller och verktyg. Vi har, individuellt eller tillsammans, utbildat och vidareutbildat oss i/genom:

  • Certifierade Family Constellations Therapists vid Family Constellations of North America Bert Hellinger Institute.
  • Imago Relationship Therapy, Montreal.
  • Empatisk kommunikation
  • Mindfulness
  • 4-årig samtalsterapeutbildning, Humanova, Sverige.
  • 2-årig samtalscoachutbildning (godkänd på senior practitioner nivå av EMCC, European Mentoring and Coaching Council)
  • Male & Female Star Sapphire Energywork Training, Italien.
  • Psychic Massage, Italien.
  • Thai Yoga Massage, Lotus Palm School, Montreal.
  • Reflexologi, Lotus Palm School, Montreal.

terapi stockholm

Alf Galfvensjö

terapi stockholm

Jivan Dios